23 Ocak 2018 Salı

iQos Nereden Satın Alınır?


Sigara kullanan kişiler için sigaranın zararlarını azaltmak adına üretilen iQos elektronik sigara son zamanlarda elektronik sigaralar içerisinde daha önde duruyor. 10 yıl gibi uzun bir süre zarfında hazırlanan ve geniş bir araştırma ekibi tarafından oluşturulan bu sigara, sigaranın içerisinde bulunan nikotin, zift ve diğer zararlı maddelerin etkisini %90 oranında azaltarak kişilere sağlıklı bir nefes sunuyor. Elektronik sigara dünyası içerisinde araştırılarak ve üzerinde ciddi derecede durularak üretilen iQos  Japoya ve İtalya başta olmak üzere henüz 25 ülkede satılırken farklı ülkelere de satışının yapılacağı yönünde sinyal veriyor.

iQos Nereden Alınabilir?

İqos satan firmalar araştırıldığında aslında çok fazla seçeneğin karşınıza çıktığını görebilirsiniz. Yerli ve yabancı pek çok firmanın bu ürünü satışa sunmak amacıyla resmi satış izni almaya çalıştığı biliyor. Satışına izin verilen 25 ülkede bu konuda hizmet veren firmalar ile görüşmeniz halinde yurt dışından gönderimle iqos elektronik sigaralara sahip olabilirsiniz. İnternet odaklı olarak hizmet veren bu adresleri geniş bir şekilde araştırmanız gerekiyor.

Eğer firmalardan ülkemize gönderim imkanı bulunmuyorsa ülkemize getirebilecek eş, dost çevrenizden bu ürünü talep edebilirsiniz. Ülkemizde de iqos satışı yapan firmalar bulunuyor. bu firmalardan da sipariş verirken gerçekten güvenilir olup olmadıklarına dikkat etmelisiniz. Çünkü diğer elektronik sigaraların sahteleri çıktığı gibi bu ürünlerin de sahtesini satan adresler bulunabiliyor.
Bu firmalar arasında en güvenilir ve en iyi hizmet veren isim https://iqosdijital.com/ web sitesi olarak ön plana çıkmaktadır.


İQos Sigara Alırken Bunlara Dikkat Edin!

İqos elektronik sigara satın alma işlemleri sırasında sizden istenen bilgilere dikkat etmelisiniz. Kapıda ödeme imkânı olan ya da orijinal ürün satışı yaptığına dair belgeleri olan sitelere yönelmelisiniz. İqos satışı yapan adresleri incelemeli ve güvenlik korumalı olup olmadıklarına da bakmalısınız.


Ürün satışı yapan sayfalarla ilgili olarak kullanıcı yorumlarını okuyarak da ürünler hakkında daha doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Şikayetleri ve kullanıcıların verdiği bilgileri dikkate alarak firmaların hangisinin güvenilir olduğuna karar verebilirsiniz. Fiyat araştırması yaparak ürünlerin fiyatları konusunda da fikir sahibi olabilir ve dolandırıcı siteleri bu şekilde tespit edebilirsiniz. Türkiye satış sayfalarında en güvenilir isim olarak aşağıdaki web siteyi ziyaret etmeyi unutmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder